Yerel

Silivri Belediyesi’nde Devir Teslim: Bora Balcıoğlu Göreve Başladı

MHP’den CHP’ye geçen Silivri Belediyesi’nde devir teslim gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu mazbatasını alarak göreve başladı.

EKOPOLİTİK | Bir dönem sonra MHP’den CHP’ye dönen Silivri’de seçimi kazanan Bora Balcıoğlu, mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldıktan sonra görevi devralmak için Silivri Belediyesi’ne geçti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı olarak seçilen Bora Balcıoğlu, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı ve resmi olarak göreve başladı.

Bora Balcıoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu önderliğinde, Silivri’ye çok güzel hizmetleri Allah’ın izniyle kazandırıyor olacağız. Çok sıkı çalışacağız ve ilçemize çok güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Silivri Belediyesi’nde Yeni Dönem

Silivri Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, görevi devralmasının ardından belediye binası önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti ve Silivri için beraber yapacakları çalışmalara vurgu yaptı: “Geçtiğimiz beş yıl boyunca Silivri’mizi hiç yalnız bırakmayan ve her zaman yardımcı olan Sayın İmamoğlu’na gönülden teşekkür ediyorum.”

Silivri’nin siyasi tarihinde kırılan rekor oy oranıyla göreve geldiğini belirten Balcıoğlu, “Bizlere sahip çıktınız, bizlere inandınız.” diyerek, tüm Silivrili vatandaşlara şükranlarını iletti. Balcıoğlu konuşmasını, “Biz, yolumuzu aydınlatan bir çift mavi gözlü o büyük kahramanın yani atamızın yolundan vazgeçmeyeceğiz. Ne İstiklal Marşı’mızdan, ne şanlı bayrağımızdan, ne cumhuriyetimizden, ne Atatürk’ümüzden vazgeçeceğiz” sözleriyle bitirdi.

Son Haberler

  • Ekonomi

Çiftçi-Sen: Çay Alım Fiyatı En Az 27 TL Olmalıdır

Bakanlığın belirlediği çay alım fiyatına tepki gösteren Çiftçi-Sen, çay alım kilo fiyatının en az 27…

11 saat önce
  • Coin Geleceği

Loom Coin Geleceği ve Yorum

Loom Coin geleceği yazımızda markete yeni giren Loom Coin'den bahsedeceğiz. Loom Coin nedir, Loom Coin…

19 saat önce
  • Coin Geleceği

Link Coin Geleceği ve Yorum

Link Coin geleceği yazımızda eski ve sağlam coinlerden olan Link Coin'den bahsedeceğiz. Link Coin nedir,…

23 saat önce
  • Dünya

Biden ve Trump, Canlı Yayında Tartışacak

ABD Başkanı Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, başkanlık seçimleri için 27 Haziran'da ve…

2 gün önce
  • Yerel

2027 Avrupa Oyunları Mutabakat Zaptı Roma’da İmzalandı

İstanbul'un 2027 yılında Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapacağı resmi olarak İtalya'nın başkenti Roma'da imzalandı. EKOPOLİTİK…

2 gün önce
  • Ekonomi

Kripto Yasası İçeriğinde Hangi Düzenlemeler Var?

Kripto varlıklara ilişkin önemli düzenlemeler içeren kripto yasası teklifi, TBMM Başkanlığı'na bugün sunuldu. EKOPOLİTİK | Kripto varlıklara…

2 gün önce

This website uses cookies.