Yerel

Çatalca Belediyesi’nde Devir Teslim: Erhan Güzel Göreve Başladı

AKP’den CHP’ye geçen Çatalca Belediyesi’nde devir teslim gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Erhan Güzel mazbatasını alarak göreve başladı.

EKOPOLİTİK | Bir dönem sonra AKP’den CHP’ye dönen Çatalca’da seçimi kazanan Erhan Güzel, mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldıktan sonra görevi devralmak için Çatalca Belediyesi’ne geçti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çatalca Belediye Başkanı olarak seçilen Erhan Güzel, önceki dönem Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in yardımcısı Hüseyin Aydın tarafından düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı ve resmi olarak göreve başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Öncelikle Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Çatalca halkı 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir güven ve oy oranıyla destek oldu. Bundan dolayı bütün Çatalca hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte oy verdi, vermedi, o bizdendi, o bizden değildi diye hiçbir kişiyi ayrıştırmadan, hiçbir kimseye özel bir ayrıcalık yapmadan hizmet edilecek.

Çatalca Belediyesi’nde Yeni Dönem

Kişiye, kişilere, gruplara, belli zümrelere, vakıflara, tarikatlara hizmet etme döneminin sona erdiğini söyleyen Güzel,  “Artık tamamen millete hizmet dönemi başlamıştır.” dedi.

Güzel konuşmasını, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ilk belediye başkanı olarak beni tercih eden bütün Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Belediyede en üst noktadan en alttaki emekçiye kadar herkese kendi haklarımı helal ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Yeni dönem bütün Çatalca’ya hayırlı, uğurlu olsun.” sözleriyle bitirdi.

Son Haberler

  • Ekonomi

Çiftçi-Sen: Çay Alım Fiyatı En Az 27 TL Olmalıdır

Bakanlığın belirlediği çay alım fiyatına tepki gösteren Çiftçi-Sen, çay alım kilo fiyatının en az 27…

15 saat önce
  • Coin Geleceği

Loom Coin Geleceği ve Yorum

Loom Coin geleceği yazımızda markete yeni giren Loom Coin'den bahsedeceğiz. Loom Coin nedir, Loom Coin…

23 saat önce
  • Coin Geleceği

Link Coin Geleceği ve Yorum

Link Coin geleceği yazımızda eski ve sağlam coinlerden olan Link Coin'den bahsedeceğiz. Link Coin nedir,…

1 gün önce
  • Dünya

Biden ve Trump, Canlı Yayında Tartışacak

ABD Başkanı Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, başkanlık seçimleri için 27 Haziran'da ve…

2 gün önce
  • Yerel

2027 Avrupa Oyunları Mutabakat Zaptı Roma’da İmzalandı

İstanbul'un 2027 yılında Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapacağı resmi olarak İtalya'nın başkenti Roma'da imzalandı. EKOPOLİTİK…

2 gün önce
  • Ekonomi

Kripto Yasası İçeriğinde Hangi Düzenlemeler Var?

Kripto varlıklara ilişkin önemli düzenlemeler içeren kripto yasası teklifi, TBMM Başkanlığı'na bugün sunuldu. EKOPOLİTİK | Kripto varlıklara…

2 gün önce

This website uses cookies.